Науково-практичний семінар "Web-STEM-школа–2017"

2017-08-09

22-29.08.2017 відділ STEM-освіти ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти" спільно з Університетом менеджменту освіти проводять Всеукраїнський науково-практичний семінар "Web-STEM-школа – 2017".

Захід відбудеться в режимі он-лайн. На заході педагоги ознайомляться із інноваційними технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи.

Учасники "Web-STEM-школи – 2017": ознайомляться з досвідом запровадження STEM-підходів під час вивчення предметів природничо-математичного циклу; дізнаються про реалізацію STEM-підходів у дошкільній та початковій освіті; обговорять ідеї вчителів-новаторів щодо використання проектно-дослідної діяльності у навчально-виховному процесі тощо.

До участі у науково-практичному семінарі запрошуються: науковці, методисти обласних інститутів післядипломної освіти, працівники районних (міських) методичних кабінетів, керівники навчальних закладів, учителі, інші педагогічні працівники та зацікавлені особи.

Для участі, отримання матеріалів і сертифікату необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:http://yakistosviti.com.ua

Участь у роботі Web-STEM-школі безкоштовна.

За матеріалами сайту kharkivosvita.net.uа

Кiлькiсть переглядiв: 112